BBQ 2012

BBQ WTC Hank 2012


Zondagmiddag 1 juli vanaf 14:00 uur verzamelden 36 leden en partners aan de Buitenkade in Hank voor een gezamenlijke barbecue.

Het was met de wind misschien wat fris, maar met een trui en een tent met wat geïmproviseerde zijwanden daarin werd de pret niet gedrukt.

Dankzij de hulp van enkele leden was er een professionele feestlocatie gecreëerd. De statafels waren geregeld door Rini, Wout en Andre. Ron had voor het vlees en de barbecue gezorgd. René en Marieke voor de tent en de locatie.


Om half vijf werd de barbecue aangestoken en even later begon het plotseling ook nog wat te onweren en te regenen. Gerrit had gelukkig een oranje regenoverall bij, zodat het vlees niet hoefde aan te branden. Toen het wat harder ging regenen hebben we de barbecues toch maar even onder de tent gezet.


Al snel was het weer droog zodat iedereen gezellig met elkaar kon bijkletsen en er werd veel gelachen. De geluiden waren positief en het zou zo maar eens kunnen zijn dat er een traditie geboren is. Rond acht uur waren de meeste leden weer vertrokken want 's avonds was het natuurlijk de finale EK voetbal.


's Maandagsmorgens hebben Herman Jelier en Gerrit 's nog geholpen met het opruimen, zodat alles weer snel netjes was.


Klik hier voor de foto's