Zomerchallenge 2020

Zomerchallenge WTC Hank 2020.


Alweer enige weken geleden is de zomerchallenge geëindigd. We hebben jullie even in spanning gelaten, maar de einduitslag is bekend!


Zestien leden hebben officieel meegedaan aan de zomerchallenge, waarvan er 8 leden de complete challenge hebben volbracht. Daarnaast hebben wij op strava gespot dat er nog aardig wat leden de ritten van de challenge wel hebben gefietst, maar niet hebben opgestuurd. 

Leuk dat jullie, ondanks dat de clubritten vrijwel direct na de start van de zomerchallenge weer begonnen, toch deze challenge zijn aangegaan.


En dan de uitslag. Zoals aangekondigd zou bij gelijke stand de foto de doorslag geven. Er zijn veel leuke en creatieve foto's ingezonden in soms prachtige omgevingen. 


De winnaars  van de WTC-Hank zomerchallenge 2020 zijn: Hennie en Els, die met hun foto hebben ingespeeld op de actualiteit van het jaar.


Op de 2e plaats is geëindigd: Jan van Noorloos, die net hard genoeg fietste om geen lekker hapje te worden.

Op de 3e plaats is geëindigd: Joyce Schep, die na één van de ritten in zomerse temperaturen afkoeling zocht in het zwembad.

Op de vierde t/m 16de plaats zijn geëindigd iedereen die heeft meegedaan.


(Klik hier voor de actuele stand van de zomerchallenge)


Zomerchallenge update 03-08-2020


Na 5 weken hebben we een voorlopige tussenstand waarbij één lid inmiddels alle 10 de challenges heeft volbracht!
Arjan van de Pijl is op dit moment degene die ze alle 10 volbracht heeft, op de voet gevolgd door Hennie en Els, Jan en Serge.
Maar geen paniek, want iedereen die alle 10 de challenges volbrengt maakt kans

op de eretitel.
Je hebt nog 5 weken de tijd om de challenges af te ronden.
Dus kijk in je Strava wat je al gereden hebt en stuur het in of stap op die fiets en begin met fietsen!


Vergeet alleen niet jullie selfies op te sturen met het juiste onderwerp in de email zodat wij weten dat de foto bedoeld is als 'selfie-challenge'.
Maak er iets origineels van. Hoe origineler hoe leuker!
Mocht je al een selfie hebben gestuurd en jezelf toch nog overtreffen mag je de selfie foto nogmaals insturen.


Zomerchallenge update 13-07-2020

 

De zomerchallenge is intussen drie weken bezig en er zijn al 15 leden de challenges aan gegaan. De koploper, van deze week, Ajen heeft in drie weken al 8 challenges afgrond. Op de voet gevolgd door Els en Henny, die beide 7 challenges hebben. Wouter en Joyce volgen met ieder 6 challenges.

Schrik niet van het aantal afgeronde challenges van de koplopers want er zijn nog zeven weken te gaan voordat de eindstand bepaald wordt.

Dus ben je nog niet begonnen? Geen probleem je hebt nog tijd genoeg. Pak je fiets en zorg dat je de punten pakt!

En vergeet niet een mooie en originele selfie te maken.Zomerchallenge 2020


Vanwege de coronacrisis is het dit jaar nog niet mogelijk geweest om in clubverband te fietsen. Het is nog steeds onzeker wanneer er weer in clubverband gefietst mag gaan worden. Misschien vanaf september of misschien pas later. We weten het niet.

Om toch een beetje competitiestrijd in de club te krijgen, hebben we een alternatieve zomercompetitie bedacht (na een tip van Els van Maastricht ).
Uiteraard een officieuze want de echte clubkampioen blijft toch diegene die in het officiële clubverband de meeste punten heeft verdiend.

Het idee is als volgt;
We hebben tien ‘challenges’ voor jullie bedacht.
We starten de challenges vanaf 21 juni en vóór 1 september moeten deze uitgevoerd zijn. Je mag helemaal zelf weten wanneer je ze fietst. Je kunt er voor kiezen om er 1 per week te fietsen of alle 10 in 1 week. Iedere challenge is wel een unieke rit (dus je mag per rit slechts 1 challenge afvinken, en 1 challenge moet binnen 1 rit uitgevoerd worden (m.u.v. challenge nr. 10)).


Per challenge is er een punt te verdienen, wie de meeste punten heeft verzameld mag zichzelf officieuze zomercompetitie kampioen noemen en is er een originele prijs te winnen. Iedereen die meedoet krijgt overigens ook een leuke attentie.
Omdat we niet samen fietsen en er niemand bij de Jumbo het opkomstlijstje afvinkt is enige bewijslast wel noodzakelijk.
Dus maak een screenshot van je rit in Strava, Garmin-Connect of je andere favoriete app en stuur deze naar wtchank@outlook.com. Heb je nog geen fiets-app op je telefoon? Dan is misschien nu een mooi moment om er een te nemen anders zijn foto’s noodzakelijk.

We hopen dat jullie, net als wij, het een leuk idee vinden en allemaal mee gaan doen met deze alternatieve zomercompetitie. Dan hebben we toch wat competitie en zijn we straks allemaal fit wanneer we, later in het jaar, weer in clubverband mogen gaan fietsen.

Helaas ziet het er naar uit dat de corona maatregelen langer gaan duren. Voorlopig kunnen we als club in ieder geval geen ritten rijden. Alle ritten zijn daarom voorlopig afgelast. Zodra het kabinet aangeeft dat het weer kan en mag, komen we bij jullie terug met een aangepast rittenschema. We moeten er echter rekening mee houden dat dat wel eens pas na de zomervakantie zou kunnen zijn.


Challenges


  1. 100km+:      fiets ten minste 100 km.                                                                                  
  2. 4-Bruggen-rit Oost:    fiets over de volgende 4 bruggen: Merwedebrug - Keizersveerbrug - Martinus Nijhoffbrug (Zaltbommel) - Heusdensebrug of Treurenburg (bij Hedel).                                              
  3. 4-Bruggen-rit West:    fiets over de volgende 4 bruggen: Merwedebrug - Baanhoekbrug (Sliedrecht) - Moerdijkbrug - Keizersveerbrug.                                                              
  4. 3 Provincies-rit:    fiets door ten minste 3 verschillende provincies                                        
  5. Altena-rit: fiets in 1 rit door ten minste 15 dorpen en/of buurtschappen van de gemeente Altena  (Altena heeft 18 dorpen plus 27 buurtschappen).                                                                                                                             
  6. Molen-rit:    fiets langs 7 verschillende molens van de gemeente Altena. Vermeld tevens de namen van de molens.                                                                                       
  7. Kastelen-rit:    fiets langs ten minste 4 verschillende kastelen.  Vermeld tevens de namen van de kastelen.                                                                                                           
  8. Nederland-Belgie:   fiets de grens over (en weer terug!)                                                      
  9. Polderroute:    fiets een rondje Noordwaardpolder.                                                          
  10. Maak een leuke foto met  jezelf erop (selfie of een foto door waar jij op staat) tijdens één van bovenstaande ritten, die op de wtc-site gepubliceerd mag worden.            (Let op!: deze challenge kan bij een gelijke stand de doorslag geven voor het kampioenschap)
1
3
4
5
8
9
10
1
12
13
14
15
16
Molen Woudrichem
Kasteel_Meeuwen
20200628_114008
20200628_115946
20200628_125413
20200628_131107